Verzenden

 Afrekenen

Je kunt via ons afreken proces je bestelling afronden. 

Het afleveradres is het adres waar de bestelling heen gestuurd wordt. Wil je iets als cadeau naar iemand sturen? Dat kan! Vul dan het adres in van de ontvanger. 
Als je klikt op doorgaan met verzenden kun je een verzendwijze kiezen.
Je kunt je bestelling bij jou thuis laten bezorgen maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt. Via de track&trace kun je zien bij welk ServicePoint je bestelling wordt geleverd. Wel zo handig als je overdag niet thuis bent. 

Vervolgens klik je op 'ga naar betalen'. 
Daar staat een kopje 'factuuradres'. Indien je het pakket naar iemand anders stuurt, heb je dat adres ingevuld bij afleveradres. Je eigen adres kun je invullen als je klikt op 'een ander factuuradres gebruiken'. 

Verzenden
Uiteraard begrijpen wij dat je de bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk gereed te maken. Bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. 
Echter zijn wij wel afhankelijk van het postbedrijf. 

Zodra wij je bestelling hebben verzonden, ontvang je een mail met de track&trace. Heb je ervoor kozen om je bestelling te laten bezorgen bij een DHL ServicePoint? Dan kun je via de track&trace zien waar je pakket bezorgd wordt. 

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf €30,- in Nederland zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten zijn de volgende: 

  • Bezorging bij een DHL ServicePoint €4,50,-
  • Bezorging thuis: €5,50-

Als je een verkeerd adres hebt ingevuld, moet je dit zo snel mogelijk aan ons laten weten. Stuur daarom direct een mailtje met daarin je goede adres en ordernummer naar info@loungelifestyle.nl. Als je pakketje nog niet verzonden is kunnen we het voor je aanpassen. Als het pakketje al verzonden is kunnen we helaas niks meer doen. 

Als je het pakketje niet hebt ontvangen, check dan eerst of je het juiste adres hebt doorgegeven en of het pakket niet per ongeluk bij de buren is bezorgd. Stuur ons een mailtje en we kijken hoe we je kunnen helpen.

Wist je dat: het kan voorkomen dat er een opdruk op de verzenddoos staat. Dit is materiaal dat wij hergebruiken van o.a. onze leveranciers. We vinden het zonde om weg te gooien als het ook nog hergebruikt kan worden. Dit is beter voor het milieu, wel zo duurzaam.